Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ali kad totalises dva puta tu nema sanse da bude divlje kupine, palamide i sirka iz rizoma. Sto ce nici 2 ambrozije ili 203023442 ambrozije isto je za tretman.Što kaže Momo nema pravila,ja sam sa ječmom prošle g presekao nove arende,2 puta totalisao ,lepo se oralo išao plug ko kroz vodu ,ko zna kad su ti vlasnici orali dublje od 15 cm ,eno sad da vidiš njivu tri puta je prskao i još mi bode oči.
Zavisi od korova, na nekom ce se videti odlican efekat i za 5 dana a za neke ces morati da sacekas i 15 dana. Zavisi i od toga o kom se korovu radi i od toga koliko je izrastao..Za koliko dana se vidi efekat Hirošime?
Korovi su čičak, štir sirak iz semena a u fazi 2-4 lista.Zavisi od korova, na nekom ce se videti odlican efekat i za 5 dana a za neke ces morati da sacekas i 15 dana. Zavisi i od toga o kom se korovu radi i od toga koliko je izrastao..
Posle 2-3 dana vidis da kukuruz raste a korovi ne, a susenje pocinje 10+ danaJa sam išao Skaut, Talisman, Zeazin +Biofor activ.
Ako si brojao sve listove od nicanja nece biti nista , zato sto pretpostavljam da ako si brojao sve listove onaj zadnji nije potpuno razvijen pa je bio u trecem listu , a znam da su prskali i veci kukuruz pa nije bilo vidljive stete nakon prskanja , moguce na prinosu.Hocel kukuruzz dobit po nosu prskat lumaksom a pola njive u trecem a pola u cetvrtom listu....s...metahlor je upitan u sastavu lumaksa....napunio prskalcu i kad sam doso na njivu onda udri pa kako prode