Ma komotno ti špartaj.Ja sam se prošle godine uverio da ne deluje posle mesec dana,mada piše da čeka kišu i 40 dana ali samo na papiru.Ima li koga da mi odgovori?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma komotno ti špartaj.Ja sam se prošle godine uverio da ne deluje posle mesec dana,mada piše da čeka kišu i 40 dana ali samo na papiru.Ima li koga da mi odgovori?
Posle mesec dana njegovo dejstvo je sigurno smanjeno a 10 juna kukuruz će biti pred zatvaranjem redova tako da novog ponika korova nebi trebalo da bude, špartaj.Ima li koga da mi odgovori?
Jok i nece. Ima da bude iznad kukuruza u zetvi i sledece godine eto sranja od 100 m2 od svake takve biljke suncokreta.Neće taj preživeti
Kada je sirak veci isao sam takvu dozu ekvipa da se kukuruz osusio a sirak samo stao da raste pokusaj sa laudisom zaustaviti i planiraj neke ultra hibride ili plodored ...U jednoj njivi koju sam prošle godine počeo raditi ne mogu se sirka rešiti...dva puta je išao nikosulfuron po pola doze i sirak malo požuti i krene dalje...kukuruz je sada 8-9 list šta mislite da li vredi još jednom ga ošinuti sa eqvipom ili laudisom?
Pa što poseja kukuruzSlikaću sutra pa okačiti...ko livada je...Možda još da probam laudis ili eqvip i špartanje pa šta bude....