на зелено причамJa idem i vise . 1.25l na ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
на зелено причамJa idem i vise . 1.25l na ha
Slicna situacija, juce opaljena sa hirošimom, javicu utiske.Imam na jednoj parceli problem sa palamidom.
Moguće da Terbis nije dobro odradio zemljišno.Sa dikambom sam sad i radio. Videću kakav će efekat biti.Mora da je Maton koknuo jednu turu a ovo je sada nova. Udri palamidu sa dikambom
Kod nas se desi u 60 % slučajeva da posle setve ne padne 15 dana kiša, vetar duva kao lud i temperatura 25+C. Prskanje na crno sa terbutilazinom u tim slučajevima bude teški Sebastijan...Ako je njiva ociscena od visegodisnjih sirokolisnih , a trebalo bi ako se radi kako treba , onda je sasvim dovoljno i sigurnije ici sa terbutalizinom na crno . Jedino ako ima abutilona onda mora ova hirosima, nastala po uzoru na lumax ili nesto slicno . U prljavijim situacijama odlicno i jeftino rjesenje
Ladno vreme...Imam na jednoj parceli problem sa palamidom. Posle setve,pre nicanja sam prskao sa Montom i Terbisom. Dodao i Maton jer je bilo da je poneka preživela setvospremač. Opet je ima. Nije mi jasno zašto je Maton nije uništio,a nije bila u to vreme velika. Juče prskao Siranom i Agrodimarkom. Verovatno će opet jedan deo ostati. Šta je najbolje rešenje za nju. Da li "hirošima" ?
Setvospremacem to sto si pokidao je isteralo ponovo a u momentu prskanja matonom je jos bilo ispod zemlje. Crce od DikambeMoguće. Koliko znam,Maton bi trebalo da je uništi 100%. Nisam hteo da idem totalom,računao sam da će ovo biti jeftinije a dobro rešenje.Ali,ne beše tako...
Na zeleno sam i ja mislioна зелено причам
Terbis ne djeluje zemljišno na nju samo na jednogodišnje korove koji niču iz sjemenaMoguće da Terbis nije dobro odradio zemljišno.Sa dikambom sam sad i radio. Videću kakav će efekat biti.
Nije pipnuo,ali bukvalno.Bacio sam 150 000 din...Vidim vecina se zali na Adenga,kazu nije odradio posao kako treba
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Cim ga toliko reklamiraju i guraju bezi dalje od njega,ja ga iskreno nisam ni jednom koristio..Nije pipnuo,ali bukvalno.Bacio sam 150 000 din...
Ja sam pisao o Adengu koji kod mene više ne prolazi ali su prevladali oni što ga hvale.Nije pipnuo,ali bukvalno.Bacio sam 150 000 din...