Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojom kolicinom tebrutilazina u 12om listu kukuruza ?тербутилазин ту јебе кеву амброзији прско сам ја са њим кукуруз и 11-12 лист на поверење и реч и било све ок
Podelim 1l trenda na 3-4 prskalice. 3 kad je rosa, a 4 kad je suvo. Jedna prskalica 400l 2haJe l dosta onaj trend 90,mala bočica na prskalicu?
Oko 1l. Ispod ne.Ja idem i vise . 1.25l na ha
Postaje problemcic kad se radi dvopolje soja-kukuruz. Resis je u kukuruzu ali ne smes cist Calisto nece odneti.Gledam video , citam ovu temu , pa da pitam otkada je ambrozija postala problem u kukuruzu, odnosno sirokolisni korovi?
Ne koristim Dash sem sa Corumom (a i Corum slabo koristim jer je skup i slab).A dash , jel isto ? Ja ga idem duplo vise . Navika iz coruma
Inace pominjemo najvise terbutilazin kako potpomaze ubijanju ambrozije ili je sam ubija , al treba jos nesto pomenuti ako se ide terbutilazin na crno prije nicanja , ambrozije nece ni biti .
hmmm...znaci malo je onih 100ml...Podelim 1l trenda na 3-4 prskalice. 3 kad je rosa, a 4 kad je suvo. Jedna prskalica 400l 2ha
Nije mi bas jasno , zasto koristiti skup herbicid (callisto) ako je za to efikasniji jeftiniji.Postaje problemcic kad se radi dvopolje soja-kukuruz. Resis je u kukuruzu ali ne smes cist Calisto nece odneti.
Kineska kopija. Napisem Callisto/mezotrion a koristim kad sta nadjem. Ove godine je Mezokor ZupaNije mi bas jasno , zasto koristiti skup herbicid (callisto) ako je za to efikasniji jeftiniji.
Mozda i nije. Ja ovako i ne menjam.hmmm...znaci malo je onih 100ml...
Jel ti dobra mera ili ja gresim, ja sipam 2dl na 330litInex ,taj ne peni ide 1dl na 1 hektolitar.