Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kom listu si ga prskao.Išao je Siran.
Razumemo se.Mnogi broje listove na kukuruzu a na korovima Još me i napadaju kako sam ih zbunio.Ko čeka 8 list to baš nije poželjno.,korov može da prešiša kukuruz da ne vidiš brazdu.Jedino ako vremenski uslovi ne dozvole ili moraš korekciju raditi-to je druga priča.Prati se uzrast korova da ne pobegnu jer onda ne pomažu ni Hirošima i Nagasaki zajedno.
U split aplikaciji može a uslovi za prskanje sirka su nikakvi, hladno.Drugar već nekoliko godina radi Talismanom 1l/kj. tj. 0,5+0,5 i kukuruzu ništa ne fali,al ni rizomskom sirku ne naškodi.
Terbutilazin moze do 8 lista ?Snimak dejstva i objašnjenje šta je to Hirošima.Parcela jeste čista ali vidi se uzrast korova i kako su izgoreli.Nedaleko od ove parcele imam drugu sa kukuruzom gde je korova bilo preterano i koji je izgoreo i skoro nestao ali nisam mogao da snimam tamo jer preko puta ljudi imaju bostan, nešto tamo čačkaju pa da ne bude da nisam normalan kada idem kroz njivu i pričam sam sa sobom. Ako sam nešto preskočio, dodajte.