nesto2
Član
Sme li se iza hirosime sledece godine sejati detelina/lucerka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U cambio je bentazon+dikamba i dikamba je tu ogranicavajuci faktor a bentazon sam moze bez nekih ogranicenja u kukuruzu. Tako kaze strana deklaracija Basagrana™. Bas sam pre dve godine citao ispitivanja o bentazonu u kukuruzu i koliko sam razumeo, moze bez ogranicenja jer ne dotice uopste nista uskolisna a samim tim ni kukuruz. Svakako je skup za miksanje. U inostranstvu ga mesaju sa atrazinima i prodaju takve kombinacije.Izvinite ako nisam pazio na času ali do kada može Bentazon ?
Gledam po brzoj pretragi jel neko koristio vece doze nikosulfurona od 1.2l/ha koja je maks ,i vidim ovo ,ogromna doza ,2 litra po jutru.Sta je na kraju bilo sa ovim kukuruzom ,jel mu smanjio prinos nikosulfuron u toj dozi ?.Prvo prskanje 1 litra nicogan po jutru drugo prskanje 1 litra nicogan po jutru.
Da li sada raditi sa laudisom ili sa equipom ? Ili ako neko ima neki drugi predlog ? Kukuruz je 8-9 list.
Neverovatno da nikosulfuron u ovim dozama nije skoro nista uradio.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk