Tako je, dok nisam kupio digitalnu vagu neku kesicu hemije razmutim u 1l vode i onda doziram spram potrebe, lako i jeftino.Ja sam dobio preporuku rastvoriti u flašu i onda dozirati. I tako sam i uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, dok nisam kupio digitalnu vagu neku kesicu hemije razmutim u 1l vode i onda doziram spram potrebe, lako i jeftino.Ja sam dobio preporuku rastvoriti u flašu i onda dozirati. I tako sam i uradio.
Vagu što je zovu dilerskaTako je, dok nisam kupio digitalnu vagu neku kesicu hemije razmutim u 1l vode i onda doziram spram potrebe, lako i jeftino.
Nikogan, Nikosav se preporucuju za jednogodisnje i visegodisnje uskolisne korove, ali deluju i na sirokolisne kao sto su gorusica, cicak, pepeljuga, palamida, samonikli suncokret. E posto se obicno mesaju sa nekim Mezotrionom tesko je utvrditi koliko bi sam nikosulfuron odradio.Isao sam mez plus terb i okv ovih dana ali eto uskolisnih ni komada sto se kaze , pa nisam dodavao niko i rimo . Pitanje , dali ce moja hirosima biti slabija za sirokolisne tj dali mislite da nioosulf i rimsulf djeluju pomazu ista u vezi sirokolisnih ?
Samog ili u kombinaciji sa jos necim?Tetbutilazin 0,9l po ha idem vec godinama do 8 lista i nisam imao problema.
Sa laudisom litar po lancu nema greske.Ja sam odradio terbis+mezotrion,vidim da po nekim njivama krece sirak. Posto se nece skoro uci u njive,kukuruz ce preci 8 listova. Sta preporucujete od preparata koji nece napraviti stetu kukuruzu,najvise ima semenskog sirka,a vrv ima i rizomskog.
Bentazon po ispitivanjima u USA moze bez ogranicenja u listovima kukuruzuDikamba i Bentazon odlicno rade posao a za popravak preko petog lista Monson i terbutilazin.