Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki je kukuruz? Ja sam isao identicno samo su drugi proizvodjaci. Ostala mi jos jedna njiva od 6kj, a vec je u sestom listu. Sad se dvoumim da nije prerasto.Upravo zbog ovih razloga ja sam nocas prskao kukuruz do 3 ujutru.
Od rose natopljene biljke skroz. Rezultat cemo videti kasnije.
Koristio sam Intermeco 0,15 l/kj + Terbis 0.5 l/kj + Siran 0.7l/kj + lepak 0,08 l/kj na 100 l vode po kj.
Ove parcele nisu bile prskane ni sa cim posle setve. Bilo je u ogumcima bas dosta divljeg graska, ima pepeljuge i cicka.
Nece explodirati,samo ce se istopiti .Ja mislim da je Mindjusar izvalio Terbutilazin do 8-og lista,Matic je izmesao sa Metribuzinom i Nikosulfuronom,ja sam dodao Rimosulfuron i sad je na ispitivanju jos Bentazon.
Pa bi to islo 1lit/h Nikon+30gr/h Rimex+0,5lit/h Zeazin+ 0,2lit/h Mezotrion+0,7lit/h Bentazon.......Eksplodirace prskalica.
@cici
Resava Mezotrion Pepeljugu,sa Terbisom pokida.
Kad spomunu Diklofena, nema ga vec dugo??Bojčetić je zaslužan za dodatak Rimsulfurona, rekao sam da je recept javan jer se već dugi niz godina mućkaju razne akt.mat. od strane članova.Niko nije došao i napisao tako i tako već se sakupljaju informacije i proverene kombinacije pa tek onda dejstvuje.Za Terbutilazin do 8 lista ako ćemo da teramo na čisto pisao je Dragan18 još davne 2008 godine i dozu do 0,8l/ha pa je posle Diklofen pisao da može i 1,5l/ha bez ikakvih posledica.
Za dodatak Metribuzina(Sencor)u kukuruzu pisao je stari član Kristal itd.Treba nešto i zapamtiti kada čitaš forum i onda je lako.
Teebutilazin potice od Dragana18 a mislim da je to medju prvima izvalio Goran Malidza kroz oglede. Kao sto je primetio da Lumax/Adnego/Merlin manje skidaju prinos kada se radi u 3 listu nego pre nicanja.Bojčetić je zaslužan za dodatak Rimsulfurona, rekao sam da je recept javan jer se već dugi niz godina mućkaju razne akt.mat. od strane članova.Niko nije došao i napisao tako i tako već se sakupljaju informacije i proverene kombinacije pa tek onda dejstvuje.Za Terbutilazin do 8 lista ako ćemo da teramo na čisto pisao je Dragan18 još davne 2008 godine i dozu do 0,8l/ha pa je posle Diklofen pisao da može i 1,5l/ha bez ikakvih posledica.
Za dodatak Metribuzina(Sencor)u kukuruzu pisao je stari član Kristal itd.Treba nešto i zapamtiti kada čitaš forum i onda je lako.