dragan.kovacev
Član
Uradjena danas korekcija sa Mezakorom 0,12l/kj +magis, usao u 9 list.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mi smo koristili dikambu u debelo 6-om listu bez posledica.I ja sam nekada isao sa dikambom pa me koliko puta hvatao 7list pa mu "nista" nije falilo.
Aj objasni u cemu je problem da ga stave i ovde do 10lista, valjda je to interes vise bi se prodavao.
Da @zlato nije spomenuo pik za peetovo resenje nebi ga pomenuo ovde niko vec par godina
Ja sam radio, nisam video nikakvih posledica, prijatelj takodje mesao sa laudisom mislim da je bio 9 list i nista.Eqvip u 10 listom jel ko radio ima li posledica na kukuruz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod vas je možda bilo više kiše,kod nas sve na kašikicu.Na žalost tako je.Meni se baš sviđa njegovo dejstvo i učinak jer pratim neke parcele gde znam da su vlasnici sigurno njega koristili pa ću ga probati sledeće godine.
Onda je potukao sve što je izašlo.Jeste bilo više kiše baš u tom periodu kada je kukuruz bio u fazi 2-3 lista.