Sava21
Član
Do kad moze da ide bonaca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Piše do 6 lista ,nisam probao dalje.Koristim i u vožnjaku iskreno sviša mi se kako radi,još kad dodam malo maxa i totala za 24 sata ko da je plamen ošurio.Samo skupa kombinacija.Do kad moze da ide bonaca?
Nisam mešao ,ne znam,mešao sam samo sa adengom.
Dikambom nije preporucljivo jer su istog mehanizma delovanja tj ista grupa. Smes sa mezotrionom. Samo da ne ocdkujes 100% efekat. Imao sam takvu njivu i tek posle dogodine totala ore nicanja soje sam se resio kupine. Doza 10l/ha totala
Ćale je pre neke parcele prskao sa 1,25l/kj, pa mu ništa nije falilo, ali prinos je sigurno bio umanjen.Danas sam opicio litru ipo Talismana po jutru. Ne znam da li ici po spremac i presevati ...
Видео сам да са лит. по кј редовно иду ,мислим да му неће ништа фалити.Danas sam opicio litru ipo Talismana po jutru. Ne znam da li ici po spremac i presevati ...
Maticu sam se pohvalio sta sam uradio, on kaze zovi Bojcetica taj ima iskustva. Imao knedlu nisam jeo nista danas a ne da zovem.Falice maks maks 10% prinosa. Kakvo presevanje.