Herbicidi u kukuruzu

Pod omane se podrazumeva ne uspe

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Pa sta podrazumeva ne uspe, bude kise on ne uspe? Totalna katastrofa ne uspe, bozija basta? Nesto trece, cetvrto, peto... Ja radim Merlinom slicni su, i odradi bez greske...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa koliko vidim prokomentarisao si moje pitanje, ja ne moram da ti javljam, mogu da ti napisem da uspeva bez problema uz malo kise...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adengo je vrhunski preparat, može da omane ukoliko se desi da oprskate i preko 20 dana ne padne kiša od 7-8 l/m2 odjednom a bude +25 stepeni uz vetar. Kad se to poklopi, jako slabo odradi posao. Kad se oprska od 2-4 lista kukuruz i pada kiša na 7-8 dana deluje preko 30 dana i sve osuši sem rizomca. Preživi i dobar deo samoniklog suncokreta...

@CetojevicM

Ja sam napisao da ne vredi prskati ako nema kiše.Posejao sam kukuruze u sredu i četvrtak.Nisam prskao do večeras,a da nisu javili kišu još par dana ne bih ni prskao dubinsko_Onda bih verovatno išao samo Adengo_Ovako sam rešio da iskoristim najavljenu kišu :ppozdrav: .

Meni se cinilo da si poprilicno bio siguran da nece biti padavina, ali ipak da mi sacekamo kako ce sve ovo proci, nekako mi je tanak ovaj ciklon sto ide preko Austrije

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh