vladimir92
Član
Jel si prskao vec sa necim? U kojem uzrastu je kukuruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovi ponikli kukuruzi ce ti samo smetati ovima sto su tek posejani , najbolje da sad poprsces totalom i resis problem i trave i niklih kukuruza.presijo sam jednu parcelu bez ponovne pripreme,samo sijacicom usijo....bilo mi zao onih poniklih kukuruza,a posto ima trave bil mogo sad poprskat sa siranom i kambiom....hocel smetat ta kombinacija kukuruzima pri nicanju....dobro bi doso brzinski odgovor jer ako stane vjetar iso bi prskat
Koji preparat vam se dobro pokazao protiv palamide, imam jednu njivu gde one cini 80% korova, pa me zanimaju vasa iskustva?
Kada se za neku hemiju kaže npr do 5-og lista,da li onda treba prskati do 5-og lista ili i taj 5-i list može biti razvijen? Eto uzmimo za primer Banvel,Koloseum i sl.Onda dodaj 0.4l Banvela i resena ambrozija naravno do 5 listova da je usev.
Kada se za neku hemiju kaže npr do 5-og lista,da li onda treba prskati do 5-og lista ili i taj 5-i list može biti razvijen? Eto uzmimo za primer Banvel,Koloseum i sl.
I još jedno pitanje. Da li Koloseum skida kereće groždje ili da idem sa Intermecom? Koliko vidim u opisu za Kolos. da ne skida.
Kada se za neku hemiju kaže npr do 5-og lista,da li onda treba prskati do 5-og lista ili i taj 5-i list može biti razvijen? Eto uzmimo za primer Banvel,Koloseum i sl.
I još jedno pitanje. Da li Koloseum skida kereće groždje ili da idem sa Intermecom? Koliko vidim u opisu za Kolos. da ne skida.