Gost 16052020
Član
Nije malo. Ja sam prošle godine radio dozom od 1l/kj i odradio je pošteno, čak je i sirak bio izbeljen, doduše povratio se ali je stagnirao dok kukuruz nije izrastao. Ima i slika valjda u temi kukuruz 2016.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ovoj parceli zeza ambrozija koja nije se dala posle tretmana Terbisom u kolicini od 0.5 l/kj + Peak 5 gr./kj vise nisam hteo dodati i Maton jer je kukuruz bio u 3-4 lista i pomalo mi je krivo sto nisam to uradio.
Hibrid je Dkc 5222
No, korekcija je napravljena sa Skautom (Mezotrion) 0.15 l/kj + Rimex 34 gr./kj Nadam se da ce je skroz odrati, ako nece moram korekciju uraditi Laudisom!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je 3-4 lista,trebao si tretirati sa plamenom i sl. ,on bi je za 48 sati resio.Sent from my iPhone using Tapatalk
Tj sada je u fazi samo za laudis,on ce je resiti,1 l po kj.Ako je 3-4 lista,trebao si tretirati sa plamenom i sl. ,on bi je za 48 sati resio.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Nije bas "ubitacan" za ambroziju.Jbg. ali nisam! Videcu sta ce Skaut uraditi!
Kod mene je bio zadnji trenutak za prskanje jer je već u 8 listu. Po meni će biti mnogo te dve nedelje da se čeka ali ako kažeš da do tada neće da preraste odnosno da se lomi prilikom špartanja onda OK.Misli, obzirom da kukuruz nigde nije Bog zna koliko visok da bi 14 dana bilo najidealnije.
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока
Kolege sta predlazete za zubacu? Pre tri dana sam radio sa monsunom i sav korov je dobio ali mi je ona ostala,nema je puno ali se siri po njivi. Pa reko cime bi je mogao suzbiti da pitam iskusnije proizvodjace?