milovan vrsac
Član
Mi ove godine mesamo i jedan i drugi,valjda ce biti dobro. U stvari: mezatron+rimex+nikosulfuron mu dodje kao Dupontov Arigo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj zakljucak ne pije vodu kod mene!Rimex/Tarot zavisi od temperature dejstvo. Inace opstepoznato je da nikosulfuron je efikasniji od rimsulfurona u delovanju na sirak, a rimsulfuron na muharike.
Ovo bi i mene zanimalo?U kojim dozama ide terbutilazin u kombinaciji sa 0.14l/kj mezotrioana?
Ja tvrdim da NE treba.Ovo bi i mene zanimalo?
Ttreba li dodavati okvasivac?
U kojim dozama ide terbutilazin u kombinaciji sa 0.14l/kj mezotrioana?
Ako mene pitas idem do razvijenog 6 lista.Do kog lista.
Ako mene pitas idem do razvijenog 6 lista.
- - - - - - - - - -
Upravo kosultovao zastitara iz jedne jake kuce i moga komsiju zastitara sa preko 30 god iskustva.Kada kukuruz ima 5 razvijenih listova i do potpuno razvijenog 6 lista moze se ici sa 250ml/Ha CALISTA(mezotrion)+0,8-1lit/ha terbutilazina.Kolicina terbutilazina zavisi od samog preparata tj. njegove cistoce i moguceg poznavanja porekla.Vecina je kineska ali kvalitet koji se isporucuje recimo Syngenti ili Bayeru nije isti kao sto se isporucuje nekim manjih hemijskim kucama.
Obojica su rekli da je ta kombinacija bomba za male pare.
Sad vi kako hocete a ja sam vam preneo kako je meni receno.