sinisa1979
Član
Može na pp gde je 6500?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa koliko si vode razrijedio adengo i za koju površinuJa sam koristio Adengo pre dve godine, njive ciste kao suza, u neke njive vise nisam ni ulazio, sledece godine, tj. prosle za 30-40% manje korova od njiva gde nije bio Adengo.. Ove godine definitvno opet u sve njive u 2-3 list i miran..
Evo i dokaz
Ovo nije marketing i nemam nista od toga vec samo moje licno iskustvo..
A imaju i protektant. Aktivna materija radi radnju a protektant štiti usev od negativnog dejstva a.m. Zato su zvucnije hemije kvalitetnije. I skuplje, naravno.
3.000 je litar Monsoon Active u 5-litarskim pakovanjima.Bato 87 da ne ispadne da lupam gluposti posavetuj se sa nekim iz Bayera oko upotrebe Adenga preko trećeg lista.Ako ne uspeš javi se da ti dam broj telefona od Bayerovog zaštitara za naš region.
Ici ce samo Skaut i Rimex u mixu u punoj dozi
Tarotom nisam radio vec dugo, nisam siguran dali sam pomesao konkretno ove dve a.materije, rimsulfuron sa mezotrionom. Mislim da kad se pijavio Callisto radio sam sa njim i Equipom isto u mixu. Ali znam da sam Tarot pomesao sa Matonom, sa Mustangom, Cambiom... Tako da bez razmisljanja pomesacu ih!Da li si ih i ranije mesao?
Da,prosle godine sam na jednom mestu imao palamidu pola metra visoku,nakon prskanja Laudisom palamida je sagorela kao da si je brenerom opalio.
Da li si ih i ranije mesao?