milovan vrsac
Član
Sa cim da ponovim prskanje,posto verovatno je kisa ovo sprala. Ne bi smeo sam istim sredstvima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije delovao na travu, onda ni kukuruz nije stigao da ga usvoji. Mislim da mozes da ponovis istim herbicidom.Mislim da bez problema mozes ponoviti istom hemijom verujem da je 90% isprala kisa.
Sa cim da ponovim prskanje,posto verovatno je kisa ovo sprala. Ne bi smeo sam istim sredstvima?
Chief od Adame 2500din litar. Mezotrion 100g po litru.Koju kopiju calista(mezotrion) koristite i koja je cena?
Ja intermeco agrosavin a cena neznam tačno koja je ali ako se dobro sećam od prošle godine mislim da je oko 8000din litra.
- - - - - - - - - -
Nebih ja to ponavljao istom hemijom, usvojile su tu biljke dosta stim da mezotron i peek deluju i zemljišno (zavisi i kolika je trava) a sačekaj jedno 7-8 dana videće se po korovima šta se dešava.
Ove godine skaut(galenika) placen 5600, dobili malo popust na kolicinu.Koju kopiju calista(mezotrion) koristite i koja je cena?
Monsoon activePlanirao sam tretman Adengom, ali ce kukururz uci u 5. list dok se stabilizuje vreme. Cime bih mogao da zamenim Adengo? Imam problem sa travnim korovima, pre svega muhari i proso.