milovan vrsac
Član
I meni danas stigla. Rimex,Siran,Mezatron,Peak i Trend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja već godinama prskam suncokreta samo sa Terbisom i to 1,4 l/kj posle u 2x tanjiranu ide pšenica, a prošle godine sam postigao rekorde sa pšenicom.Ja sam sve njive gde sam sejao suncokret,radio terbis+girasolin. A na suncokret sejem psenicu
mislis da ce biti problem? Ipak ce proci do setve psenice punih 5 meseci.
Milovane jel Peak mešaš sa nečim?
Ja već godinama prskam suncokreta samo sa Terbisom i to 1,4 l/kj posle u 2x tanjiranu ide pšenica, a prošle godine sam postigao rekorde sa pšenicom.
Pošto je rimex i koliko ideš nikosulfurona a koliko Rimsulfurona po k.j?I meni danas stigla. Rimex,Siran,Mezatron,Peak i Trend
Pošto je rimex i koliko ideš nikosulfurona a koliko Rimsulfurona po k.j?
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока
Ja sam ga koristio pre dve- tri godine, sirak mi je ostao na njivama a širokolisne je donekle rešio koliko se sećam, jer inače nemam problema sa njima. Ali sam ga uzeo baš zbog sirka i primetio sam baš slabo delovanje a stavljao sam punu dozu i okvašivač. Sale ima sve zapisano u kompu, pa i cenu, a bila je oko 5500,00 kad sam ja uzimao.
Kod mene ove godine protiv sirka je spreman Kelvin, jer samo još to nisam probao a za širokolisne dikamba 0,3l + fluroksipir 0,2l / kj na jednom delu, gde sam prošle godine imao suncokret tu ide Laudis sam, a za probu imam 2 parcele gde ću ići sa Adengom u 3.listu da vidim šta on može protiv sirka.
Ma pusti te tecne zajebancije.Smije li se adengo mijesat sa tecnim gnojivom?