Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1) Talisman 0.6 + Plamen 0.4 u 4listu, za 12-15 dana Monsun 1.3
2) Adengo 0.35 u 3lista, ako ima sirka Nikosav 1l u 4-6 listova, ako ima palamide u 3 lista dodati Maton 0.5
3) Intermezzo 0.15-0.2 + Koloseum 0.5 + Nikosav 0.6 u 4-5 listova, za sirak posle 7-10 dana jos jednom Nikosav 0.6
4) Laudis 1.5 + Rezon 1 + Nikosav 0.6 u 4-5 listova, za sirak posle 7-10 dana jos jednom Nikosav 0.6
Cene Talisman/Nikosav/Nickostock 850-950din, Plamen/Kolosem 1700din, Monsun 2700-3000din, Laudis 2200-2500din, Intermezzo 6500din, Rezon/Terbis/Zeazin 600din
Intermezzo/Skaut/Chief kombinovati sa ili Plamen/Kolosem ili Rezon/Terbis/Zeazin, mnogo bolje deluje. Tretman od sirka bolje je 2x po 0.6 nego jednokratno. Motivel 6od najbolje podnosi usev ali je i skup preparat.
Mogao bi navesti jos preparata i kombinacija, vazno je tretman od sirka kako je napisao i Sale ratar raditi kada je toplo i kada je sirak u porastu.
Monsun je slab na popanac, na palamidu, na stir ko ima rezistentnog a potencijal za to imaju predeli gde se seje puno soje.
- - - - - - - - - -
@diklofen
Ne verujem, jer nije navedeno to, samo su smuckali 4-5am jer kod njih je sve redom rezistentno na neki mehanizam delovanja.
Ja sam juče sav kukuruz uradio sa Adengom, ima 2 lista, e sad još da oče i kiša da padne...
Shale da li mozes da postavis neku sliku da vidim kako to izgleda 2 lista jer i ja treba da prskam sa adengom