Herbicidi u kukuruzu

Gdje si gledo...kod repica mi rekose nesto malo preko 60 marki al valjda na 6 duluma....bila je velika guzva pa sam mozda nesto i pobrko,al cini mi se da bi tako

Danas isao da obidjem njive vidi se vrsta ali nije razvio listove ima ga u fiseku i iglice, problem je sto je mnogo zut. Sada jedno pitanje koliko brzo razvija listove po ovoj hladnoci, planirao sam ADENGO u trecem listu? Najavljuju kisu i hladno vreme dali moze da saceka recimo sledeci utorak jer na Bayer-ovom sajtu pise da se ne prska kad je kukuruz pod stresom?

Da li se sme totalom prskati ako je kukuruz vec pustio klicu,da li mozda posle ima kakav uticaj na sam razvoj biljke,jel neko mozda nesto slicno radio.Kod mene se pojavilo svakakve trave pa me strah da to ne bude kasno kad kukuruz bude imao 3-5 lista

U potkrovlju majcine kuce nadoh pola litre laudisa i litru kambia....ostavio prosle godine i zaboravio za to...kod nas je najhladnije bilo 23 u minusu ove zime pa je to najvjerovatnije propalo...

Kolege forumasi, koliko herbicida Adengo id en katastrsko jutro, koju ste kolicinu primenili i kakva ssu vas iskustva ?

Nazad
Vrh