Sava21
Član
Jel pomaze monosan protiv samonikle deteline?hteo sam je oprskati totalom posle Vaskrsa,ali evo vidim nikao kukuruz 50%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko radio sa Principal plusom od du ponta? Kako se pokazao i kako se krece cena?
Nada poslednja umire.
Mirban,Adengo može do 7 lista.
Mozes ti i do 6 listova ali smanjujes prinos.Upravo se čuo sa zaštitarom iz Bayer-a. Moram da sačekam da malo otopli jer je ovo bio stres za kukuruz kao i za pšenice. Inače rekao mi je čovek da Adengo može i preko 4 lista ali kad je normalna godina. Inače ako mi kukuruz, zbog čekanja da otopl, preraste 3 lista može i do 4 ako je u fišeku. E sad da li im verovati ili je marketing.
List u fiseku se ne broji.Upravo se čuo sa zaštitarom iz Bayer-a. Moram da sačekam da malo otopli jer je ovo bio stres za kukuruz kao i za pšenice. Inače rekao mi je čovek da Adengo može i preko 4 lista ali kad je normalna godina. Inače ako mi kukuruz, zbog čekanja da otopl, preraste 3 lista može i do 4 ako je u fišeku. E sad da li im verovati ili je marketing.
List u fiseku se ne broji.