mindjušar
Član
Nagradno pitanje ... šta nosi ovo čudo u kukuruzu >5listova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A i ti svuda gledaš i sve voleš da vidiš.Danas,nažalost,su mi isto rekla 3zaštitara u penziji,4aktivna sa veelikim iskustvom i 2studenta perspektivna
Jel zna neko do kada se proizvodio celebriti plus?
Jel ga ima jos po apotekama?
Ja sam ga prosle godine koristio u 8 listu tako da je mozda bolje sacekati jos list-dva taman da i korovi svi poniknu pa ih onda saseci u korenu!Moze pomoc? Kada je najbolje primeniti Monsun, kukuruz ima 4 lista, tera peti ali je visok 5cm. A imam i kukuruze koje je tukao led pa moraju da se prvo oporave.
Pre 10 dana sam oprskao nesto malo kukuruza Agrodimarkom/Dikamba. bilo je lepo vreme dva dana pa udarila kisa i prskanje nije najbolje uspelo evo poponac se budi a i palamida.Nemoraš pratiti! Ako narednih 7dana bude sunčano i toplo,biće zaje...balo vek,ako bude hladnjikavo,može dikamba da zataji,al to nema veze sa kišom
Pa ... takvi su hormonci,vole lepo vreme,al preko 25 stepeni nono,oće struja killPre 10 dana sam oprskao nesto malo kukuruza Agrodimarkom/Dikamba. bilo je lepo vreme dva dana pa udarila kisa i prskanje nije najbolje uspelo evo poponac se budi a i palamida.
I ja ga trazim evo 3-cu godinu zaredom.Meni je receno da je zabranjen!!!
Rizično je to. Dok on sačeka da sav korov naraste, onaj što je prvi počeo će već omatoriti pa će ga hemija teže suzbiti.Ja sam ga prosle godine koristio u 8 listu tako da je mozda bolje sacekati jos list-dva taman da i korovi svi poniknu pa ih onda saseci u korenu!
Laudis je unistava, monsun zaustavlja rast i žuti...Sta je bolje uzeti za palamidu Laudis ili Monsun?