Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi kako ste se resavali Štavlja korova ako ga imate ili ste ga imali,obicno se javlja posle razoravanja deteline?
Suvoj travi i cistoj njivi posto monsun deluje preko lista,a deluje i zemljisno!Prskao danas dve parcele sa Monsunom.Na jednu je pala kisa posle 2 sata,a na drugu posle 45 min.Cemu se nadati?
Ja sam već 2x prskao ove godine sa Furyem jednu parcelu a efekat nije baš...Burazer ima problem sa nekakvim bubama koje ne mozemo da vidimo. Grickaju samo obod lista u polukrug. Kukuruz u 4. listu. Koji preparat predlazete? Moze li Fastac da uradi sta?
A,koliko treba monsunu da ga korovi usvoje?i da li zemljisno moze nesto vec izniklim korovima?od uskolisnih imam samo muvariku.Zemljisno deluje samo sirokolisna komponenta iz Monsuna.
Kako radi sirak iz semena u toj dozi Laudis?Danas oprskao kukuruz 0.9l laudisa po kj, a tamo gde imam poponca idem monsunom split u 0.5+0.5 l po kj.
Odlicno ga skine cak i rizomas ali se posle povrati