grunt
Član
Ako u danasnje vreme ne mozete da napravite ciste kukuruze ne treba da se bzvite poljoprivredom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ne budite bas tako sigurni, kod nas sirak je postao totalno rezistentan na Nikosulfuron i njemu slicne preparate cak i u dva puta vecim dozama od preporucenih! Pricamo za rizomski sirak a isto tako i semenski!Ako u danasnje vreme ne mozete da napravite ciste kukuruze ne treba da se bzvite poljoprivredom!
kako suzbija sirak iz rizoma,tj koja mu je efikasnost??Nemojte bežati od Monsuna.Opravdava sebe 105%.
Kako se Monsun pokazao u suzbijanju sirka iz rizoma u odnosu na Nikosulfuron?Vredi li tih para??Kolega ne budite bas tako sigurni, kod nas sirak je postao totalno rezistentan na Nikosulfuron i njemu slicne preparate cak i u dva puta vecim dozama od preporucenih! Pricamo za rizomski sirak a isto tako i semenski!
Preparate koje sam probao su Talisman,Ekvip i Monsun aktiv u dozama vecim od preporucenih ali efekta nema!
Alternativa za semenski sirak su preparati posle setve a pre nicanja,i Laudis koji ima efekta jel je sasvim drugacija aktivna materija ili ultra hibridi.
Za rizomski sirak samo plodored i total.....
i vas ceka pojava rezistentnosti!
Galium se u kukuruzu ne vodi,kao značajan korov,te ga zato ni jedno uputstvo ne spominje! Lično mislim da ga nosi i 2.4D,dikamba,mezotrion,...
Kolega ne budite bas tako sigurni, kod nas sirak je postao totalno rezistentan na Nikosulfuron i njemu slicne preparate cak i u dva puta vecim dozama od preporucenih! Pricamo za rizomski sirak a isto tako i semenski!
Preparate koje sam probao su Talisman,Ekvip i Monsun aktiv u dozama vecim od preporucenih ali efekta nema!
Alternativa za semenski sirak su preparati posle setve a pre nicanja,i Laudis koji ima efekta jel je sasvim drugacija aktivna materija ili ultra hibridi.
Za rizomski sirak samo plodored i total.....
i vas ceka pojava rezistentnosti!
Ja sam mislio da idem sa dve litre laudisa i 2.5 equipa po hektaru. Da li i to moze imati za posledicu smanjenje prinosa posto je doza full...?
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Za upoznate,zasto nema merlin flex u malom pakovanju(2 dl) u b.t. nema jedva nasao u jednoj zadruzi u s.m.
Smanjenje novcanika u smislu davanja para za otrove. A neresavanja trave ili smanjenje prinosa...?Imaće za posljedicu smanjenje tvog novčanika .