nesto2
Član
Rimsulfuron definitivno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U uputstvu pise 3-5 lista. Mislim da se toga treba strogo drzati...Na parceli pod kukuruzom koji jos nije sav nikao a ima ga od 2 do 3 lista, da li smem ici sa Colosseumom (dikamba)?
Pitam jer neki kazu da moze ostetiti sav kukuruz koji jos nije nikao!
Na parceli pod kukuruzom koji jos nije sav nikao a ima ga od 2 do 3 lista, da li smem ici sa Colosseumom (dikamba)?
Pitam jer neki kazu da moze ostetiti sav kukuruz koji jos nije nikao!
Ne razumem!!! Aj, detaljnije objasni!Ako imaš kukuruz 2-3 lista , a ima ga koji još nije nikao , preparat koji bi uništio ove kukuruze koji još nisu bi ti povećao prinos . ( u slučaju da je šarolika situacija a ne da ti nisu nikli kukuruzi ponekim zonama)
Koloseum je, po mom misljenju, slab za palamidu, tacnije mislim da na nju u opste ne deluje. Monsun je slab odnosno samo je zaustavlja a ne unistava je, a za skaut ne znam. E sad kada sam raddio sa monsunom onda nisacim drugim nisam isao na toj parceli samo ful dozu ili u splitu po 1l koloseum sam kombinovao sa ekvipom i ponegde podavao pik i solidno je bilo...Cekao bi ja ali palamida raste ko luda!
Svi savetnici kazu da cekam! Na toj parceli ako cekam verovatno cu koristiti i Colosseum i Monsoon a mozda i Skaut!
Koji preparati imaju akt materiju rimsulforon (pominje se da je bolji od nikosulforona)?
Ne razumem!!! Aj, detaljnije objasni!