branicevac
Član
sme ili neI kod mene na jednoj njivi koja nije radjena prosle godine pojavila se kupina iman Monsoon active dali moze da se pomesa Bonaca sa monsoon-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sme ili neI kod mene na jednoj njivi koja nije radjena prosle godine pojavila se kupina iman Monsoon active dali moze da se pomesa Bonaca sa monsoon-om
Ma znam ja sta je terbis a sta je telus,pa nisam pao s kruskeNapisao sam tako jer se obicno te dve akt.materije ili ta dva preparata koriste na crno.
Koje so ovo travke
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
A ptice, divljac?Pa nije bas tako,kod nas u nasoj zemlji posle nodetke ostaje prilicno nezagrnutog semena,vazno je da padne kisa i to seme koje je na povrsini se uhvati za zemlju i pusti koren.To je zato sto je kod mene zemlja ilovaca kao lepak.U slucaju suse od golog semena nema nista.
Ok! Ko pita ne skita! Ako postoji ikakvi rizik od 2.4d dali je pametnije ici sa punom dozom Skauta prvo, a kasnije sa Monsunom? Da li ce ta kombinacija resiti palamidu?Ja ti kazem kako treba, a ti radi kako hoces