omoljicanin
Član
Dobra je preporuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces li ici zajedno Colosseumom i Monsunom??Danas sam kupio Dikambu - Colosseum i Moonsun!
Imam od prosle god. Skaut i Equip a prvi put za probu uzeo sam ovu prvu kombinaciju!
Posto maton nisam stigao ove godine primeniti. Taktika se menja:
1. tretman 0.5l nikosulfuron + 0.35l/ha dikamba (4-5 listova)
2. tretman 0.7l nikosulfuron + 1.3l/ha tembotrion (10 dana kasnije)
Monsun izbacen jer je skup, a nemam nekih dzungli od njiva. Intermezzo ide na 2ha gde znam da cu i dogodine sejati kukuruze.
Ne, ici cu prvo samo sa Colosseumom. Ako resi solidno palamidu i ostale sirokolisne, spartam, u suprotnom spartanje tek posle Monsoona!Hoces li ici zajedno Colosseumom i Monsunom??
Videcemo kako će sam uništiti korove. Svi ga hvale.Suzbija abutilon Monsoon, tacnije nisam primetio da mi ostaje abutilon na njivi.
@sremnska polja
imas doze pa racunaj u zavisnosti od cena po kojima kupujes preparate.
Sto samo na kukuruze? Kad se moze sejati u jesen strna zita bez ogranicenja i uljana repica uz predhodno duboko oranje...U prolece sve osim secerne repe koja ide nakon 2god.Intermezzo ide na 2ha gde znam da cu i dogodine sejati kukuruze.
Sto samo na kukuruze? Kad se moze sejati u jesen strna zita bez ogranicenja i uljana repica uz predhodno duboko oranje...U prolece sve osim secerne repe koja ide nakon 2god.
Skoro za svaki herbicid je dosta sat vremena bez kiše.
U slučaju matona, dosta je 10min. Efekat je vidljiv golim okom.