Zarkov mali :)
Član
Tocir?? Zemlja??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fisek/levak od kukuruza, znaci onaj list koji izadje iz sredine biljke i krene da pada.Tocir?? Zemlja??
Samo paziti,da nije prvi list obrstila pipa,pa da se broji manjeSvaki list koji se prevrne iz točira se broji, onaj što tek izlazi se ne broji...![]()
Odlican je, prosle god. mi trebala manja doza calista pa nije bilo i ponudi mi covek njega, samo sto je cenovno dosta jak oko 2500din...imas sad na trzistu dosta jeftiniju varijantu ja uzeo desetak litara za probu...Kakva su vam iskustva sa herbicidima Chief i Nicogan?
I ja zavrsio sa prvom fazom prskanja kukuruza. Koristio sam Equip 0.7 l/kj + Sorgum (nesto sam imao i proslogodisnjeg Callista) 0.07 l/kj. Sledi spartanje za 13 - 15 dana a potom po potrebi druga tura prskanja.
ja juce poprskao neke parcele koje su stigle do 6 listova kombinacija celebrity plus 0.4kg, hasten 1l,i biofor activ 2l sve po ha
Pero jel ti mešaš Calisto i Eqvip![]()
Gde si majke ti našao celebrity, ja prevrnuo celu vojvodinu i nisam našao?