Zarkov mali :)
Član
Tocir?? Zemlja??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fisek/levak od kukuruza, znaci onaj list koji izadje iz sredine biljke i krene da pada.Tocir?? Zemlja??
Samo paziti,da nije prvi list obrstila pipa,pa da se broji manjeSvaki list koji se prevrne iz točira se broji, onaj što tek izlazi se ne broji...
Odlican je, prosle god. mi trebala manja doza calista pa nije bilo i ponudi mi covek njega, samo sto je cenovno dosta jak oko 2500din...imas sad na trzistu dosta jeftiniju varijantu ja uzeo desetak litara za probu...Kakva su vam iskustva sa herbicidima Chief i Nicogan?
I ja zavrsio sa prvom fazom prskanja kukuruza. Koristio sam Equip 0.7 l/kj + Sorgum (nesto sam imao i proslogodisnjeg Callista) 0.07 l/kj. Sledi spartanje za 13 - 15 dana a potom po potrebi druga tura prskanja.
ja juce poprskao neke parcele koje su stigle do 6 listova kombinacija celebrity plus 0.4kg, hasten 1l,i biofor activ 2l sve po ha
Pero jel ti mešaš Calisto i Eqvip
Gde si majke ti našao celebrity, ja prevrnuo celu vojvodinu i nisam našao?