Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel seme bilo tretirano?
Pa,nije u pitanju Monosan vec Monsoon(Monsun),ovaj prvi je 2.4D dok drugi je kombinacija dve supstance..Cudi me da poponac ne oseca Monosan.Ovo sto probija list ovo zutilo svakako nije od grada bar ja tako mislim.Ovi izresani krajevi na liscu nogu da budu.Mislim da je pre do neceg drugog.
Predpostavljam da je kuk.vec dosta odmakao.Moj izbor bi bio laudisPrskoa sam od sirokolisne ranije sa matonom, ali ima malo ambrozije koja je stala, a sada se polako povraca u zivot. Sta je dobro ponoviti da je dotucem?
Sada je sedmi list kukuruz, ambrozija je nekih 4-5 cm visine, polako se povraca..Predpostavljam da je kuk.vec dosta odmakao.Moj izbor bi bio laudis
Ma ta njiva je prejaka tu ima djubra vise nego zemlje.Zato je i bila krenula trava pa sam pozurio i napravio gresku.Juce sam bio nema vidljivih znakova da kukuruz boluje naprotiv ide kao iz vode.Cak malo i previse tako da cu posle praznika morati ici spartati jer nece se moci uci u njega.Bio je u cetvrtom peru odprilike kad je prskan sada je otisao u vis dosta,nesmem da cekam.Ima koji da se iskrivio ali ne znacajno kako sam se nadao,ispravio se poprlicno.Mislio sam da onaj sto se iskrivio da ce sigurno da nagrebusi ali nije,polako se vratio i ide lepo.Kolega Krajisnik ako hoćeš da se tvoj kukuruz koji si prskao duplom dozom izvuče obavezno mu stavi folijarnu prihranu što pre a posle nedelju dana ponovo i sigurno će se izvući bez većih posledica na prinos
Danas obisao parcelu- kukuruz bolji 30% od ostatka njive/7kj./ sirak ko u prici pola crveni,a pola lep-nemam vise zivaca inace bi probao i 4ti put da ga ubijem hemijom.Upravo odradjen "triplex".Prvi put 1l. Siran pa drugi put 1l. Talisman-to je trebao biti SPLIT-sirak i dalje ko prihranjen, i sada 2l.Nikosava,povrsina 1ha. na jesen rezultati(ili ranije)