galicije83
Član
немој да вас чују ови западњаци са роком употребе има да кажу да лажете на куб...тај рок употребе је једна велика превара, јер како може хемији да истекне рок, ако није отварана, па чак и онда....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao vino, što je stariji sve je bolji.naravno da možeš .imao sam prilike da koristim pivot kojem je istekao rok trajanja prije 18 godina pravila ga zorka šabac i bio je još u staklenim flašama i vjerujte mi bolje je odradio nego friški
leptirte ces tesko suzbiti,jer stalno dolecu novi.Najbolje je raditi sa preparatima koji ulaze u kotikulu lista i ne spiraju se sa kisom a pritom deluju i na leptire ,jaja i sve ostale stadijume!Plamenac se uništava tako što se truju leptirići koji lete i polažu jajašca . Važno je da se pokrije šira zona , recimo komšijska njiva ili živice i sl. Sad bi trebalo da polažu jaja za drugu generaciju , a ako je već ubušen onda je iz prve generacije.
Ja sam na jednoj njivi gdje je već bio ušao plamenac , prvageneracija ali jako rano , koristio lannate , izgleda da je pomoglo , ali neznam da nije nestao od velikih padavina koje su kasnije nastupile a ne zbog lannatea .Slobo , ti reče da nebi snjim išao , nego skojim ?leptirte ces tesko suzbiti,jer stalno dolecu novi.Najbolje je raditi sa preparatima koji ulaze u kotikulu lista i ne spiraju se sa kisom a pritom deluju i na leptire ,jaja i sve ostale stadijume!
Jedino u bašti.Šta mislite da li bi se ovakvom prskalicom mogao rešiti problem Plamenca ,Diabrotike i ko zna čega još u budućnosti
http://youtu.be/i4MnqPG_qYI
Šta mislite da li bi se ovakvom prskalicom mogao rešiti problem Plamenca ,Diabrotike i ko zna čega još u budućnosti
http://youtu.be/i4MnqPG_qYI
Najvaznije je pratiti let leptira i pri tome koristiti kombinacije piretroida i nekih preparata kaostoje coragen ili avaunt....Moj predlog je coragen + fastak,,,ili,,,,, nurel d plus coragen.....Ja sam na jednoj njivi gdje je već bio ušao plamenac , prvageneracija ali jako rano , koristio lannate , izgleda da je pomoglo , ali neznam da nije nestao od velikih padavina koje su kasnije nastupile a ne zbog lannatea .Slobo , ti reče da nebi snjim išao , nego skojim ?