Peet
Član
Najbolja kombinacija kod mene se pokazala sa bilo kojim herbicidom formulacije 2.4 d do 3 lista pa cak i 4 a zatim ako treba korekcije Callisto!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sadrži protektant ,a on je kao neka zaštita od nepovoljnog uticaja herbicida na kukuruz .Može do 10-og lista.Da li laudis sadrzi okvasivac u sebi i do kad najkasnije moze sa njim u kukuruz ?
Da i ja sam dosao do tog zakljucka.Meni se cini da ga je malo i zaustavila u rastu i to slabija doza dikambe od 0,25-0,30l/kj. ono gde sam koristio calisto kukuruz je malo veci, isti hibridi isti datumi setve...
Kolko je vreme potrebno da korov usvoji herbicid, npr maton,danas sam prskao nakon sat vremena provala oblaka? Dali ce uspeti?
I ko rece da je Monsoon los bese,kad sam danas otiso u njivu gde je korov bio i do pola metra i vido sve sprzeno samo osto kukuruz nisam mogo ocima verovati,sto se mene tice ja bolji herbicid nisam koristio u zivotu,slike sutra. . .