R
rad78
Guest
neka samo đika vreme mu je da malo raste i od gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam planirao, ali nisam stigao. Radicu Cordus + Calisto. Igrom slucaja sam upoznao neke iz Kulpina koji su radili sa njim i kazu da su zadovoljni.Da li je neko koristio od du ponta principal plus?Rezultati,zamerke,cena???????
Nema zastitara kod mene, . moracu da zovem ove iz baera da pitam? vec je kupljen maister i lomio sam se sta dal monosan za brzo delovanje ili maister ? pa odlucih monosan pa onda maister,. za vikend ako ne bude kise malo spartanje pa posle par dana maister, poa sta mu bog da. i onako ovu god muku mucim sa kukuruzom, posejan 10.4 a jedva ima 3-4 4 lista, drugu parcelu udavila voda, presejan , jos nije nikao.Majster nije bas neki preparat gde ima tako jake trave. Tebi treba nesto ozbiljno Calisto ili kombinacija dikamba+pik ili Laudis u gornjoj dozi. Pre svega ovoga vidi sa zastitarom sta smes primeniti jos posle monosana.
Verovatno je manju sirokolisnu travu sprzio a veca stoji i tako moze da stoji moze Dunav da protece taj korov da mrdne nece,vremenom ces videti da ga nema...a do tad kukuruz ce biti blizu metra visineDa li je neko prskao sa Banvelom. . . ja sam ove godine prvi put. . . nekako mi deluje da je zaustavio korove u rastu . . . nije mi jasno sta se desava . . . nikako da se osuse. . doza 0.750 po ha. . .