Srdjan Žorž
Član
Danas zavrsena prvo prskanje kukuruza. Kombinacija tarot lodin i calisto. Na 6 he radeno i sa kelvinom i distinkt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То значи само између редова тако да се прска? Хоће ли је то спржити за стално, или је решење за једну сезону?Mislim da ipak ne moze.Resenje za nju je ako je manja povrsina, ledjna kanta sa onom lepezom dole i total.
kukuruz u fazi 4 pera. dosta je zut i pipa ga je drpala.da li da ga sad prskam sa cambiom(to sam uzeo za kukuruz) ili posle kisa ako ne preraste. sirokolisna trava vidim da nice.dvoumim se iz tog raloga sto je u stresnom stanju pa ne bih da ga jos dodatno depresiram sa hemijom, i kako bi podneo kasnije dikambu npr.da ga prskam u 6-tom listu?
Koji herbicid može da barem ošteti zubaču? Gledam sam po netu i spominje se npr. Tarot. Kakva su vaša iskustva sa time? Imam je na jednoj parceli decenijama, nema šta nismo radili i ne možemo da je se riješimo pa sam mislio da je barem malo zaustavim dok kukuruz odmakne, ručno kopanje zubače je noćna mora jer je strašno žilava, kao da žicu pokušavaš da presiječeš.
То значи само између редова тако да се прска? Хоће ли је то спржити за стално, или је решење за једну сезону?
Tesko ces je unistiti u kukuruzu,total je unistava sa dozom od 10-15 litara po ha,moze i fusilade forte trostruka doza u suncokretu,repi,soji...Koji herbicid može da barem ošteti zubaču? Gledam sam po netu i spominje se npr. Tarot. Kakva su vaša iskustva sa time? Imam je na jednoj parceli decenijama, nema šta nismo radili i ne možemo da je se riješimo pa sam mislio da je barem malo zaustavim dok kukuruz odmakne, ručno kopanje zubače je noćna mora jer je strašno žilava, kao da žicu pokušavaš da presiječeš.
Ima i freza na 70 cm,ala bi se tu fino rasirila,rasadila zubacaAl sa onom reparskom frezom...