nesto2
Član
Od kog lista je moguće primeniti dikambu u kukuruzu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti prskaj do 5-og slobodno , a ja bih ti preporucio do 3-eg.
Tamo gde cu repu sledece godine moram ici malo ozbiljnijom hemijom...pa razmisljam o ovom herbicidu,ali bojim se kako deluje na sirokolisne,ili mu treba mala pomoc LaudisaKako se pokazao Bayerov Maister za sirokolisne korove?!
Tamo gde cu repu sledece godine moram ici malo ozbiljnijom hemijom...pa razmisljam o ovom herbicidu,ali bojim se kako deluje na sirokolisne,ili mu treba mala pomoc Laudisa
Ja sam danas baš prskao dikambom i na par minuta je samo poprskala kiša i to baš sitna.Po Vašem iskustvu koliko je vremena dovoljno da korov usvoji dikambu+nikosulfuron pre kiše?
Po Vašem iskustvu koliko je vremena dovoljno da korov usvoji dikambu+nikosulfuron pre kiše?
Ja sam jedne godine otisao na njivu da prskam,i taman se namestim i krenem ,dodjem do pola duzi i ona pocne da pada.Isteram do kraja ona kao stane,ja opet krenem kao nije strasno ona opet,i ja se iznerviram i kazem sebi prskaj pa makar pljustala.Tako me jebavalaikad sam zavrsio spusti se dobra kisa.Reko ujebosam moracu ponovo.Kad posle 10 dana odem prskanje uspelo kao nikad do tada ili do sad.....!