mladen87
Član
probaj od syngente calaris pro....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Монсун актив, Старане (флуроксипир).a sta unistava popanac onda??
a sta unistava popanac onda??
Interesujeme do kog se lista naj kasnije smije prskat kukuruz, u pitanju je pako,a herbicid je celebriti, kisa neda da se poprsce a vec prerasta.
Bice efekta za koji dan.Ako je sirak dobio nesto od otrova sredice je sigurnoJa sam iso u split aplikaciji i sad se kajem, jer da sam isao punu dozu crkao bi sav sirak, a ovako posle drugog tretmana su naisli hladniji dani i kao da je prilicno smanjeno dejstvo equipa, a dok se ceka da otopli sirak napreduje i po hladnom vremenu.
moze li equip na equip,prvo prskanje je bilo 21.maja 1.2l po jutru,sada bih da ponovim sa 1l po jutru.kukuruz je svakojak od 3-10 lista,sirak je oboleo ali nije gotov pa bih da ga dokrajcim..
laudis ce je sprziti ako je ne unisti skroz bar ce je zaustaviti dok kukuruz ne ode. na forumu se pise da moze sa njim da se prska sve dok traktor moze da udje u njivu.Danas odem u njivu gdje mi je kukuruz i imam sta viditi kukuruz dobar bio bi i bolji ali ga korov slatkovina(ona lozica) bar se kod mene tako zove ga unisti,kukuruz je 10 pera i vise,e sad jel ima neka tecnost koja bi mogla unistiti korov a da ne unisti kukuruz,.