Koja su vam iskustva sa prskanjem kukuruza koji je isterao sedmi list sa preparatima kao što je talisman ili hemonik?Na njima piše da se radi do 6 lista ,a većina zaštitara kaže da se slobodno može raditi i u 8 listu kukuruza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U istim smo vodama,necu sa tim prskati,moracu sa laudisom i equipom.Koja su vam iskustva sa prskanjem kukuruza koji je isterao sedmi list sa preparatima kao što je talisman ili hemonik?Na njima piše da se radi do 6 lista ,a većina zaštitara kaže da se slobodno može raditi i u 8 listu kukuruza
U istim smo vodama,necu sa tim prskati,moracu sa laudisom i equipom.
Moj otac je greskom u prskalicu sipao maton+siran,a kolko vidim oni se ne mesaju,da li ce kukuruz da izdrzi taj udar?
Gde pise da se ne mesaju? Ja sam vec mesao 2,4 D i nikosulfuron, a moj komsija prska s tim od kad zna za sebe[/QUOTE
Pa ne pise da mogu da se mesaju,al to ne znaci da ne mogu,hvala vam.Inace ja kombinujem dikambu i nikosulfuron nekako mi je sigurnije