Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svi se listovi btoje nekada onaj prvi list i otpadne ali istavi ožiljak gde je bio pa se i to broji bez obzira što je otpao nije važno koliko ima listova več se po broju listova zna u kojoj feno fazi se kukuruz nalazi isto i konju kad poodpadaju zubi znaš koliko je mladPitanje jedno,kako se broje listovi kukuruza?Neki kazu da se donja dva lista ne broje,neki kazu da se broje svi listovi,ko je sad u pravu?
postoji jedino focus ultra,i neke sorte kukuruza koje se mogu tretirati,ja sam posejao 684ultra zbog zubace,prosle godine sam prskao Laudisem i on je prilicno dobro odradio posao,zubaca je skroz pobelela i zaustavila se na nekih mesec dana,nije napravila stetu ali susa jeste,moze Laudis da pomogne u punoj dozi ali nemoze da je unisti.Jel postoji neka hemija za zubacu ,da se dobro pokazala.
Ne znam uzimam na crtu pa platim kasnije...Mislim da je nesto oko 1.000 din pakovanje od 20 grPosto je bio peak?
Prosle godine mi se siran bolje pokazao od skupljeg talismana
pa ti se sad odluči ili po preporuci preoizvođača ili po savetu komšijaSa kojom dozama idete Siran+ Maton mene su preporucili 1lit Siran+ 0,5lit Maton na 1KJ. Po uputstvu meni se cini da je to mnogo