Dobićeš motiku
Da popravi propuste hemije iz preporuke!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobićeš motiku
Uzmi neki insekticid tipa decisa,perfektiona ili fastac.Šta god možeš naći i da ti je jeftinije.Moja preporuka idi 0,5l/ha decisai garantujem da je sve mrtvo za samo desetak minuta.Dok ti skupiš krila od prskalice kukuruz je miran.Cime da suzbijem sovicu,ili kako je vec ko zove?Mala zuta stonogica,jede kukuruz iznad korena .Situacija je alarmantna,desetkovala mi je njivu.
Ne znam da li je (sovicu) "Lebaycid" suzbija?
A protiv sirka u pasulju "Pulsar", jes' da je skup ali radi pos'o.
Imam kukuruz i pasulj ručno posejan u redove,i na toj nijivi mi je izašao sirak,da li ima neko sredstvo za sirak a da ne smeta pasulju.
Da li je neko koristio Talisman u kombinaciji sa Matonom? 1+1l /ha.
@pidikanac
Ja jesam lane isao u petom listu kukuruza sa Matonom 0,7 l + Talismana1,2 l + 3x20 NPK 4kg/ha i nikakvih propratnih negativnih efekata nije bilo.Sto se tice prinosa ne mogu da znam kako sam prosao,s obzirom da je parcela silirana.Ali klipova je bilo samo,sto sam vec reko,susa je ucinila svoje i mase je bilo manje nego ranijih godina.Inace dozom Matona od 0,7l/ha sam isao zbog poponca i palamide inace bi bile nize doze.Tako da samo mislim da je doza od 1l Matona previse,za ostalo moje iskustvo je,kazem solidno,a nikako najbolje.