IVAN ILIC
Član
Slazem se za litar,pa i proizvodjaci navode 0,7l/ha kao gornju granicu za tvrdje sirokolisne korove.Kriv sam i ja sto kolegi vladju nisam odmah napomenuo da je ta doza velika i da je niko zvanicno ne preporucuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo okopavali 50 ari po najvecoj vrucini,40c je bilo,nema gore robije a motike plus tupe :/
OK samo nek nastavi takoJedan moj komsija svake god prska kukuruz sa 0,4l/kj nekad i 0,5l/kj Matona po jutru kad kukuruz ima 4-5 listova i nije imao nikada nekih losih pojava...e sad mozda je svaki deci vise losije...
Drugari treba mi jedan savet.
Imam parcelu koja nije prskana na crno ,sada je kukuruz 4-5 pera.
Od korova ima svega nije zabrinjavajuće ali ga ima preko cele njive u porastu.Kukuruz je nikao oko 80-85%.
Moram na put u inostranstvo pa ću biti tu tek 23 . maja, po vremenskoj prognozi prilika mi je da ga prskam sutra ili prekosutra.
Imam spraman bayerov monsun. Da li ići njime ili nešto drugo?
Ne znam kako će se ponašati taj ne iznikli kukuruz.Na uputstvu piše od drugog lista da se prska.Čekao bi ja sleću kišu pa bi posle prskao ali zbog puta nisam pametan šta uraditi.
Mislim da taj što nije nikao ionako nema šanse da stigne ovaj što je nikao.A ne znam ni da li monsun deluje zemljišno.
Dajte neki savet.
...Mozda je Maister nijansu losiji od svetog trojstva Monsun, Laudis i Ekvip.
po meni nema rešenja jer jer ti imaš usolisnu biljku Kukuruz i širokolisnu Pasulj a meni nije poznat preparat koi bi ti rešio problem ili možda postoi a da ja nisam o tome obavešten