Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikogan oko 80 posto sredio sirka,e sad drugi talas izasao.pitam p.p apoteci sta da radim.. ,,,kaze..isto nikogan 0,8 l po kj i ako 7-8 listova nece mu nista faliti 100 posto.sta vi mislite
Samo par strana nazad,vi newcomeri bi mogli malo da citate teme pre nego sto postavite pitanje!pozz,jedno pitanje ,kukuruz ima oko 6 lista a palamide ima katastrofa,cime prskati,unapred hvala
Bilo je mnogo pisano u vezi toga ,posto si novi clan da imamo obzira na to,evo ja ti preporucujem CAMBIO jes da je na granici , 5-6 list 2-2.5L ha sto pre.pozz,jedno pitanje ,kukuruz ima oko 6 lista a palamide ima katastrofa,cime prskati,unapred hvala
pozz,jedno pitanje ,kukuruz ima oko 6 lista a palamide ima katastrofa,cime prskati,unapred hvala
Ja sam koristio ove godine, na par parcela gde se ponavlja kukuruz i gde je bilo dosta sirka uz još po koju travu, njive su bile u principu jako zakovljene a problem se vuče još od prošle godine, uglavnom uspešnost je 99% praktično sav je sirak postao ljubičast i otišao u večna lovišta. U principu nije to ništa revolucionarno jer je to u stvari malo izmenjen Equip.
Cini mi se da je par clanova koristilo,ili je trebalo da koristi Bajerov Monsoon,pa bi bilo dobro da napise koje iskustvo sa istim.
ja sam pitao dali može isto u istoj dozi da se koristi posle 15 dana,7-8 list...
Napisah pre par dana kako je kod mene extra odradio posao:
http://poljoinfo.com/showthread.php?125-Herbicidi-u-kukuruzu&p=518993&viewfull=1#post518993
Na zubacu bas nista nije delovalo. Cak sta vise zelenija je jer sam krnuo 10kg uree na prskalicu za prihranu.Promakla mi je poruka,jel bas nikakvo delovanje nije imao na zubacu?