http://www.kupujemprodajem.com/Trak...dni-sati-6482296-oglas.htm?filter_id=22119903
Dobra ponuda oko je traktor OK.
Dobra ponuda oko je traktor OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vlasnici hattata kakvo je stanje sa masinama,jel orete?
jel tvoj euro 0 motor kad ima 107ks?koje gorivo sipas,ED?Evo da se i ja pohvalim, mada je već drugar ovde pod nadimkom "worm" pisao i postavljao slike moje mašine, na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu pazario sam Hattat A110, posle dužeg vremena razmišljanja i kalkulisanja odlučim se za njega. Za sad traktor ima 110 radnih sati i do sad nikakvih problema nisam imao sa njim, sve je baš kako i treba da bude. Mogu da kažem da se za taj novac dobije odlična mašina, koja može da parira i mnogo većim imenima u traktorskoj industriji. Ove godine sam imao oko 5o jutara tanjiranja, a kako sam imao nekih problema sa Torpedom 120KS za koga je tanjirača namenjena, Consum 32 diska 2500kg, vukao ju je Hattat od 107KS. Mogu da kažem da je odradio posao odlično, malo sam u početku bio skeptičan po pitanju toga, mislio sam da će biti problem da vuče tu tanjiraču, ali sam posle uvideo da sam pogrešio. Radio je sa njom bez problema. Sad kad uhvatim vremena iće u oranje pa ćemo videti kako će se tu snaći...