Vulkan
Član
Nije to previše ako znam da u Šapcu traže toliko ili više za 225/70-15 sa sprintera a 16kinje se u poljoprivredi daleko više traže od ovakvih 15ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja kupio skoro za toppeda Coltar ili tako nešta 47e a cijene se kreću od 45e pa nadalje tako da ti nebih znao reći dali te muljaju ili ne.Imam pitanje za moje zemljake iz Bosne.Radi se o prednjim gumama 6.00-16,kod mene u selu su neki isli ovih dana u Bijeljinu i kupili su Rumine gume za ferdzu po ceni od 30 eura komad.Jel lazu ili istinu pricaju.Ako je ta cena stvarno i ja cu odmah da idem da kupim obe nove.
Komso za ono si sam krivKomso da im onda ja posaljem moju prednju levu sa 560, zbog onog parcenceta sto se odvalilo...
Saznao sam o cemu se radi tu,izadje to jeftino jer imam pravo na povracaj PDV-a jer iznosim robu iz zemlje,ali to je procedura i neisplativo je,potrosim kroz gorivo razliku.ja kupio skoro za toppeda Coltar ili tako nešta 47e a cijene se kreću od 45e pa nadalje tako da ti nebih znao reći dali te muljaju ili ne.