Vulkan
Član
Nije to previše ako znam da u Šapcu traže toliko ili više za 225/70-15 sa sprintera a 16kinje se u poljoprivredi daleko više traže od ovakvih 15ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja kupio skoro za toppeda Coltar ili tako nešta 47e a cijene se kreću od 45e pa nadalje tako da ti nebih znao reći dali te muljaju ili ne.Imam pitanje za moje zemljake iz Bosne.Radi se o prednjim gumama 6.00-16,kod mene u selu su neki isli ovih dana u Bijeljinu i kupili su Rumine gume za ferdzu po ceni od 30 eura komad.Jel lazu ili istinu pricaju.Ako je ta cena stvarno i ja cu odmah da idem da kupim obe nove.
Komso za ono si sam kriv,ako se ne vidi na gumi da je strugala od rukavac mozda bi i mogao pokusati da je zamenes,ako ne uspes vratice ti gumu.Komso da im onda ja posaljem moju prednju levu sa 560, zbog onog parcenceta sto se odvalilo...
Saznao sam o cemu se radi tu,izadje to jeftino jer imam pravo na povracaj PDV-a jer iznosim robu iz zemlje,ali to je procedura i neisplativo je,potrosim kroz gorivo razliku.ja kupio skoro za toppeda Coltar ili tako nešta 47e a cijene se kreću od 45e pa nadalje tako da ti nebih znao reći dali te muljaju ili ne.