radekupinik
Član
pitanje za vas imam ponudu za belorus 82 ali su mu gume loše,koje gume preporučujete za njega i dimenzija istih i ako može neka cena za njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo 7600 evropljana, a ostalo si pogodio.Bemti...mnogo dobre!!!
Koje su ove prednje gume dimenzija?? marka je ak osam dobro video Taurus, a zadnje su Mitas!
Koliko te koštalo ovo usko veselje?
Dimenzija i proizvođač guma ima veliki uticaj na cenu, imam cenovnik direktno od italijana i upoređivao sam cene ima razlike da ne poveruješ a u dimenziji samo male razlike.Jako lice na moje. Ali ja sam jeftinije prosao.
480/70 R 30 prečnik je 1484 mm i obim 4439 mmjedno pitanje, da li je 480/70 R 30 isto sto i 16,9R30
480/70 R 30 prečnik je 1484 mm i obim 4439 mm
16.9 R 30 prečnik je 1470 mm i obim 4404 mm
Da ne ponevljam ali slažem se sa zombijem sti što bih dodao samo da je pitanje bilo za jeddnu vrstu guma tj. zadnje gume a šta je sa prednjim ako traktor ima prednju vuču e tu se mora voditi računa da ako povećevaš ili smanjuješ dimenzije tj. parametre guma UVEK se mora voditi računa da taj procenat bude jednako povećen ili smanjen. Još jedna korisna stvar koju sam primetio da različiti proizvođači imaju i razlike u dimenzijama guma tako da i to je od činilaca za koje treba povesti računa prilikom zamene ili uparivanja, pregledajte tablicu sa linka koji je cici postavio pa ćete videti o čemu pričam.
Koja je dimenzija guma?Prodaje 4 gume za 100 evra,25 evra po komadu izgledaju ok teretne su ,a ima iza 30 evra kontinentalove.