Gume

Шта мислите каква је разлика између предњих гума са три линије и оне такозване чоколаде за Фергусона 6.00.

Trayal nemoj. Meni je 533 dosao sa njima uzasna guma. Petlas je neko pitao. Imam na turcinu njih. Cim stoji 2-3 dana uleze se i onda prvih par km skakucu. Kada se vozi iz dana u dan nema problema. Kada mu budem menjao gume uzecu Michelin jer sve ovo drugo ima neke nedostatke.

Na traktoru imam prednje gume 380/85-24, i stražnje 520/70-34. Stražnje gume su gotove, moram ih mijenjati, ali su mi i preširoke, a prema tvorničkim podacima, odgovaraju gore 460/85-34. Sad je pitanje dal te gume mogu na ovu felgu? Na njoj je oznaka 2DW15L34 10 3 08 L 1. Bio bih zahvalan na odgovoru ako se netko kuži u to...
W15 je oznaka sirine felne... ima po sajtovima potrebne ''w'' sirine za dimenzije i preporucljive i one koje mogu proci...

Ovo su moje celafonke, al zna neko da li na ovoj felni moze da se montira tubeles radijalna guma?
Radijalne koje nisu tubeles ne nalazim na netu.

Kod mene na 4755 su radijalne sa unutrasnjom, i kako su unutrasnje bas kvalitetne, stalno se bez razloga buse, onda sam zadnji put kad se izduvala zadnja guma napravio platnu gumenu i metalnu stegnio ventil od unutrasnje na felnu da ne curi vazduh oko njega, i naduvao eno godina prodje a moja home made tubeleska drzi...

Ima ih kod nas u Hr, a ove sam uzeo u Sloveniji jer su tamo bile jeftinije.
600€ komad s PDV-om i dostavom.

Nazad
Vrh