Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako kazu ne znaci da je tako...Ozka je dobra guma.Turske gume su koma ja kad sam kupovao svi su rekli da ne kupim turske da imaju puno reklamacija
Imam Belorusa 820 , 2002. god i prosle jeseni sam kupio nove gume. Odlucio sam se za Petlas 15,5-38, pogresio sam sto nisam obratio paznju na visinu gume. Kad smo ih namontirali videlo se da su nesto nize od fabrickih. Gume imaju na sebi naziv STARMAXX. Kad sam izasao od vulkanizera, pozurio sam kuci i ubacio u devetu brzinu i pritisnuo gas, traktor je poceo veoma neprijatno da poskakuje, mislio sam da cu pasti sa sedista. Proverim pritisak i vidim da ih je vulkanizer napumpao na 1,8 (kaze tako je najbolje). Skinuo sam pritisak na 1,4 i onda je traktor koliko toliko normalno isao po ravnom putu, ali sam morao da pazim na broj obrtaja motora jer ako pojacam gas onda ponovo pocne da poskakuje. U jednom trenutku sam pozeleo da ponovo vratim stare istrosene gume, traktor je sa njima bio udobniji. I danas se tako sluzim sa tim gumama, u njivi u poslu se normalno ponasaju.Jel ima neko petlas gume i kakve su?
Ja sam pre 10 tak dana stavio 16.9 Mitas Ruma 8pl 46100 bez unurtasnjih i 13.6 Nortec 8pl (rusija) 28600 sa unutrasnjom.Gale RumaTrebao bi da obujem rusa 16.9 38 i 13.6 20 neka preporuka za proizvodjaca