Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako se neprave kad ja jesenac uzeo dve zadnje za 539 sa 8 platna?Nećeš naći sa više od 6 platana jer se ne prave.
kako se neprave kad ja jesenac uzeo dve zadnje za 539 sa 8 platna?
Jel moguće da niko ne zna ,hitno mi treba infarmacija pa bi zamolio cenjene kolege ako neko zna odgovor.Da li na felnu koja je široka približno 33 cm mogu da se stave gume 12.4 -28 trenutno su na traktoru 14.9 -28,deda mi kaže da su bile uže gume na njemu ali se ne seća koje. U pitanju je zetor 4511.
Pozdrav drustvo,ako neko hoce i zna da mi odgovori na pitanje na felnu 12-28" montirana je guma 13,6- 28'' ja bih hteo kupiti takvu gumu da bude uza a pritom i vislja od ovih sadasnjih. Dali uopste postoje takve mere . Tesko prolazim u soji sejanoj na 45cm, vec drugo spartanje nema sanse uraditi.Unapred hvala.
kolega talianu mi ko da smo se dogovorili za pitanje
Kako ti se pokazala ta guma?? Ja imam dosta transporta sa njim.Danijella mislim uopšteno.I sam sam tražio iste sa preko 6 platana pa nema nigde.
Prnjavor3 prošle godine u jesen sam uzeo Cultor 9.5-24 gumu sa 8 platana i platio je 16.500 dinara tako da je tih 110 eura povoljnija cena ali je pitanje koja je klasa i ima li garanciju.