Gume

Danijella mislim uopšteno.I sam sam tražio iste sa preko 6 platana pa nema nigde.
Prnjavor3 prošle godine u jesen sam uzeo Cultor 9.5-24 gumu sa 8 platana i platio je 16.500 dinara tako da je tih 110 eura povoljnija cena ali je pitanje koja je klasa i ima li garanciju.

Pozdrav drustvo,ako neko hoce i zna da mi odgovori na pitanje na felnu 12-28" montirana je guma 13,6- 28'' ja bih hteo kupiti takvu gumu da bude uza a pritom i vislja od ovih sadasnjih. Dali uopste postoje takve mere . Tesko prolazim u soji sejanoj na 45cm, vec drugo spartanje nema sanse uraditi.Unapred hvala.

kolega talianu mi ko da smo se dogovorili za pitanje

Talianu ako ti ovo nešto znači: guma 12-tica je široka na gazećem sloju 30cm a širina felme gde nailazi guma je 27cm. ( mereno na zetoru3511 koji nosi 12-tice).

Znači mi a još bi mi značilo više kada bih znao da na jednu felnu recimo moju mereno oko 33 cm tj 13 cola (samo da napomenem da sam malo ofrlje merio možda je i 12 coli) može da se stavi manja guma odnoso 12.4 coli sada je na njemu 14.9 coli.

Talianu@ Evo ovako izglredaju felne za gumu 12,4 a može i 13,6.Ako su tvoje 33cm onda verovatno možeš samo 13,6. i 14,9
dmbktk.jpg
[/IMG]

To Danijella to me je interesovalo da li može dve različite mere na jednu felnu.
Evo šta sam merio te zadnje ivici (treća slika)samo nisam skidao gumu:osmeh:

To Danijella to me je interesovalo da li može dve različite mere na jednu felnu.
Evo šta sam merio te zadnje ivici (treća slika)samo nisam skidao gumu:osmeh:

Na ovu felnu moze i 12,4 i 13,6 i 14,9 (/28, naravno). istu felnu nosi i 4718.

- - - - - - - - - -

Pozdrav drustvo,ako neko hoce i zna da mi odgovori na pitanje na felnu 12-28" montirana je guma 13,6- 28'' ja bih hteo kupiti takvu gumu da bude uza a pritom i vislja od ovih sadasnjih. Dali uopste postoje takve mere . Tesko prolazim u soji sejanoj na 45cm, vec drugo spartanje nema sanse uraditi.Unapred hvala.

kolega talianu mi ko da smo se dogovorili za pitanje

ako dobro razumem 'ocete da stavite umesto 13,6/28 da stavite 12,4/28 (?). koji je traktor u pitanju? ((inace mislim da moze ta izmena))

Sutra idem u Sremsku Mitrovicu da vidim neke gume za MTZ.Nasao sam tog coveka u Rumi(ima vulkanizersku radnju u S.M.),deluje mi da je posten,daje i garanciju.Nadam se da cemo napraviti neki pazar

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh