Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš li neki predlog?Nista narocito, otprilike isto s....
Ma treba mi za 577.Radi se o gumama 13,6X36.za koj it itraktor trebaju? ja sam jesenac uzeo za 539 obe zadnje i prezadovoljan sam brat ih ima na store 402 vec 2 god i extra su,mnogo bolje od trajala i rekorda,videcemo kolko ce trajati za sad su extra i dosta su meksi kramponi tako da su za oranje super..
Neznam na koje misliš,gume su kao što rekoh 13,6 X 36 a ima i užih.Jesu to one uzane visoke gume ?
Kako da ih uzmem kad ih nema? Ima samo sa 6 platana.uzmi ih i nebrini nisu plasticne kao trajal i rekord i neproklizavaju uopste
[video]http://gumededra.com/gume/petlas-agro/[/video]Jel su ove Turske gume čemu?po ceni su nešto jače od naših Mitas-Cultor a kvalitet?
Moj prijedlog je Barum. U Srbiji nije nikakav problem naci odredjenu marku u odnosu na ovdje.Kod mene u prodaji postoje samo Turske, Kineske i made in Serbia.Eventualno jos nesto iz zemalja bivseg istocnog bloka, nesto ''markirano'' nema pa da ti je bog ujak. Do prije 5_6 god. u Bijeljini se prodavao i Barum,ali vise ne.Imam na 560 2 njihove gume i vise nego zadovoljan sam. Takodje imam na jednoosovinki Tehnostroj gume Barum koje su dosle na novoj prikolici 1981god i dan danas savrseno sluze, 16pl dimenzije 8.25_15.Imam ja i Cultor i Mitas na novom IMT i nisu loše al sad hoću da kupim za stari traktor ali ih ima samo sa 6 PL a ja bih da kupim bar sa 8 ili 10 PL. Ove Turske imaju sa 8 PL i koštaju oko 5-6000 din. više po komadu a neznam kakvog su kvaliteta.
- - - - - - - - - -
Imaš li neki predlog?
misko-brba@ Ma nebih sa 6 PR ako baš nemoram.mims @ koliko su već kod tebe?