Gume

Imam jedno pitanje koje će možda ovoj temi odgovarati...

Na IMT5210 smo namontirali duple točkove, pa me interesuje koji bi pritisak u gumama bio odgovarajući?
Dimenzija guma je 20.8-R38
Do sada smo držali na 1,6 bara. Da li ima potrebe za smanjivanjem pritiska pošto su udvojeni točkovi?

Evo kako to izgleda:

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Toliko je tonuo da su se negde cak videli tragovi posle spremaca, a sada je odlicno.
Sam traktor je tezak nesto preko 9000kg.

misko-brba@ Ma nebih sa 6 PR ako baš nemoram.mims @ koliko su već kod tebe?

e drug izvini juce tek video moje su sa 8 platna,izvini,jesenas ih uzeo...a burazer ih ima na store402 12tice mislim da imaju 3 god extra izgledaju,i njegove su sa 8 platna..drug mi rece da vidis u drugoj prodavnici jer ima trgovaca koji uzimaju jeftinije (te sa 6 platna) i van klase gume a ima trgovaca koji drze do kvaliteta i samo extra klasu uzimaju i prodaju tako da probaj na nekom drugom mestu..koja ti dimenzija treba ako hoces mog upitati gde sam ja uzeo koja bi bila cena..

Da li na felnu koja je široka približno 33 cm mogu da se stave gume 12.4 -28 trenutno su na traktoru 14.9 -28,deda mi kaže da su bile uže gume na njemu ali se ne seća koje. U pitanju je zetor 4511.

Ja na svom Landiniju 9880 imam prednje gume 14.9 24 (Galaxy),a zadnje su mi 16.9 38. E sad nasao sam zadnje polovne pirelijeve 18.4 34 (sa felgama) koje bi i trebale da idu na njega ali nisam siguran da li ce to biti to posto nije ista marka.
Sta mislite vi da li ce da odgovaraju?
Sada sa ovim gumama ne mogu da iskljucim prednju vucu lagano vec moram malo u rikverc pa onda tek.

e drug izvini juce tek video moje su sa 8 platna,izvini,jesenas ih uzeo...a burazer ih ima na store402 12tice mislim da imaju 3 god extra izgledaju,i njegove su sa 8 platna..drug mi rece da vidis u drugoj prodavnici jer ima trgovaca koji uzimaju jeftinije (te sa 6 platna) i van klase gume a ima trgovaca koji drze do kvaliteta i samo extra klasu uzimaju i prodaju tako da probaj na nekom drugom mestu..koja ti dimenzija treba ako hoces mog upitati gde sam ja uzeo koja bi bila cena..
Trebaju mi 13,6X36 al da imaju više od 6 platana.Tražio sam u Ponor,Coning,Šulok,Ceca mol,i niko nema.

Nazad
Vrh