Gume

Ja sam ranije imao bas Rma guma i bile su odlicne a sad cu videti kakve ce biti ove samo sto su ovde kod mene u kraju 42000 ali 10 platna.

Evo kome trebaju polovne gume za prikolice ja sam nasao jedan nepresusan izvor.
Ja sam trazio 8.25-20 i samo sam tu nasao.Ima ih koliko vam treba.

Vig Karolj
Novo Orahovo kod B.Topole
064/207-03-03
062/840-53-67

Lepo oni napišu 10 ili 12 platna al dal ih stvarno ima u gumi, ja neverujem u te naše domaće bajke.

Ja i drugar smo neki dan uzeli za rakovicu njegovu dve zadnje 14.9 28,Cultor-Ruma 25500 din. bile na nekoj akciji.Uglavnom sara nije ni blizu starim Galaxy,ove su sa kramponom manje,identicne kao Barumove gume.
Imali smo i Trayalke za 26000 din.

jasam uzo nove sve četiri za rusa Voltire 8 platna i štase desi jedna zadnja posle 100sati rada popušta oko krampona odem kod vulkanizera i kaze totije normalno e sad dalje ili ne videćemo jedna ko nova a na drugoj zadnjoj oko svakog ktampona se pojavila kao pukotina mada još nije poklo al videću izgleda da i oni zezaju inače gume su od šuloka

mislim da je bilo reci o ovim gumama, nekad ih se moglo kupiti na vojnom odpadu u Temerinu, iskopao sliku sa ravnanja puteva
261n535.jpg

Mislim da su to takozvane "komunalne" gume, namijenjene za traktore i slične mašine kada rade mnogo na asfaltu i slično, vidio sam gume sa sličnom šarom na dosta oglasa u inostranstvu.

Nije isto da li je ta guma montirana na traktor sa felnama koje imaju tegove ili recimo na neki traktor bez tegova.
Zato me i zanima fabricka rpeporuka.
Naduvao sam ih na 1.4 ali me zanima cisto imformativno sta preorucuje proizvodjac.

Gume na ovom 558 su ruske,14 platana,njih nemoras maltene da duvas,nemogu da legnu:osmeh:Ima kod nas covek na landini,kad je izduvala skroz nije ni primetio,malo samo popustila.Mana im je blato,slabo kopaju.I cena im je bila smesna u odnosu na ove nase bogalj gume.

Vise nema smesnih cena za traktorske gume u dimenziji 16.9 28 cene su uzasne i sto je najgore nemas neki izbor.Dakle mozes se opredeliti izmedju Trajala i Rume .

Nazad
Vrh