Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da ima u kisaču vulkanizer Milo,Jel ima negde da se kupi guma 4,5x14 spoljna i unutrašnja treba mi za žitnu sejalicu. U Zrenjaninu nisam našao, jel zna neko gde ima u Novom Sadu?
Ne znam gde sam procitao,ako ne i ovde na forumu u oglasima,neko prodaje polovni za 200e obe...ako nadjem gde je napisacuDrustvo jel ima neko mozda da proda polovne 14.9-28 za rakovicu,jednom drugaru otisle obadve odjednom,ma muka ga tera stalnve sto su crkle Tigrove raspale se,sve se razlepile,kad ima sta da vidimo ispod spoljneg sloja gume ispod stara guma,znaci protektirana.Kad smo skinuli tanki spoljni deo gume ispod pise Ruma guma.Znaci samo su napakovali novi sloj gume na polovnu i takvu prodali kao novu.
Ja kad nesto obecam...http://www.kupujemprodajem.com/Gume...6-14-9-28-1042978-oglas.htm?filter_id=5770579Drustvo jel ima neko mozda da proda polovne 14.9-28 za rakovicu,jednom drugaru otisle obadve odjednom,ma muka ga tera stalnve sto su crkle Tigrove raspale se,sve se razlepile,kad ima sta da vidimo ispod spoljneg sloja gume ispod stara guma,znaci protektirana.Kad smo skinuli tanki spoljni deo gume ispod pise Ruma guma.Znaci samo su napakovali novi sloj gume na polovnu i takvu prodali kao novu.