Gume

Treba mi spoljna guma za sejalicu 4.00-16.U Sapcu nema.
Da li neko iz moje okoline (SM,RU)zna za dobro snabdevenu prodavnicu guma?
Pomogao bi i broj telefona

Jel ima negde da se kupi guma 4,5x14 spoljna i unutrašnja treba mi za žitnu sejalicu. U Zrenjaninu nisam našao, jel zna neko gde ima u Novom Sadu?

Auuu kad se sad nisam slogirao,nikad necu:sta:
kad sam se prosle godine raspitivao za 16,9/14-28 za Zetora bile su od 32-34000 Mitas a sada su iste od 40-45000:sta:
Inace originalne Barum na njemu su od `86 godine i nigde nisu popucale jedino se ripna potrosila...

Sve se prave u Rumi i od istog materijala samo im stavljaju druge oznake i imena a samim tim im podižu i cenu.Šta kupujemo nismo ni svesni.

Bas tako Maticu, sve je to isti ku..., samo drugo ime i naravno veća cijena. Kad vidim samo ove Galaxy 11.2-28" sto se prodaju u Bijeljini, odmah mi pozli. Veze one nemaju sa tom dimenzijom. Inače, gledao sam one indijske gume, nisu bas ubjedljive al su bolje od kineskih. Ima raznih veličina, npr. 9.5-24" košta 100E.

Drustvo jel ima neko mozda da proda polovne 14.9-28 za rakovicu,jednom drugaru otisle obadve odjednom,ma muka ga tera stalno_Ove sto su crkle Tigrove raspale se,sve se razlepile,kad ima sta da vidimo ispod spoljneg sloja gume ispod stara guma,znaci protektirana.Kad smo skinuli tanki spoljni deo gume ispod pise Ruma guma.Znaci samo su napakovali novi sloj gume na polovnu i takvu prodali kao novu.:ppozdrav:

Drustvo jel ima neko mozda da proda polovne 14.9-28 za rakovicu,jednom drugaru otisle obadve odjednom,ma muka ga tera stalno_Ove sto su crkle Tigrove raspale se,sve se razlepile,kad ima sta da vidimo ispod spoljneg sloja gume ispod stara guma,znaci protektirana.Kad smo skinuli tanki spoljni deo gume ispod pise Ruma guma.Znaci samo su napakovali novi sloj gume na polovnu i takvu prodali kao novu.:ppozdrav:
Ne znam gde sam procitao,ako ne i ovde na forumu u oglasima,neko prodaje polovni za 200e obe...ako nadjem gde je napisacu

Pozdravljam vas,dali zna neko nekog "uvoznika" polovnih traktorskih guma iz inostranstva (konkretno mislim za 14,9*28 ) po mogucnosti sto blize severu Vojvodine?Moze i na pp,hvala!

bewisa
Tek sada sam video da tražiš dobro snabdevenu prodavnicu guma u Rumi,ista se nalazi preko puta gumare u Rumi ul.Vladimira Nazora bb.Firma se zove doo Gale tel.022/431-610 022/490-126.Koliko sam ja imao iskustva sa njima oni su najsnebdeveniji i najjeftiniji u okolini:ppozdrav:

Ja kad nesto obecam...http://www.kupujemprodajem.com/Gume...6-14-9-28-1042978-oglas.htm?filter_id=5770579

Meni trebaju dve 23.1 26 polovne ako neko ima moze na pp.. al da nisu skupe...:ppozdrav:

I ja trazim 23.1/26 ali gde god pitao ispod 350eura nema ,nego sam nasao firmu koja prodaje polovnjake u madarskoj ali neznam kako bi prosao na carini sa polovnom gumom . Tamo ima za 150 e kombajnska i oko 120 e od utovarivaca sa 14 platna:ppozdrav:

Nazad
Vrh